marți, 11 ianuarie 2011

acolo. atunci




Off.On. Sunt cele doua pozitii ale obiectului numit micr-of-on. Imediat ce aflam care ii e of-ul, il mutam pe on, actiune pe care o putem repeta si cand vine vorba de mixer, platane si boxe. Iar cand difuzoarele de care vorbim sunt Resolution 3/Funktion One, soundsystemul din clubul Midi, datele problemei se schimba radical, sunetul se multiplica cu cateva mii de watts, iar vibratiile se resimt la nivel de spirit. Bineinteles, e nevoie si de reprezentanti umanoizi pentru a pune in miscare "the wheels of steel" si a face mic check-urile, altfel acestea ar ramane niste obiecte de metal frumos modelate dar statice si lipsite de viata.
Conexiunea se va face in data de 19 februarie, cu personaje carora le-a fost testata in prealabil atractia magnetica fata de platane si microfoane, iar rezultatele testelor au fost peste asteptari, acestea ramanand lipite de subiecti. MC Norzeatic, un maestru al cuvantului in toata puterea lui, facand echipa cu Rusu si Flore, si Bean pe felie cu DJ Limun, sau Khidja si Subcarpati, doua forte in live MCing si Djing, cat si in productii de studio, vor face Midi-ul sa resimta puterea de creatie autohtona si energia emanata de cativa dintre cei mai de seama reprezentanti ai acesteia.
Indjstione va incalzi atmosfera pentru Subcarpati, Subcarpati va incalzi atmosfera pentru Norzeatic si Khidja, care cu siguranta vor continua sa incalzeasca atmosfera, deci se asteapta temperaturi destul de ridicate, nu raspundem pentru sutienele aruncate in aer si pierdute in multime sau pentru cocktail-uri cu gheata varsate pe trupuri feminine in vederea racoririi acestora.