joi, 26 mai 2011

betze-n roate


Tehnica scratch ( frecarea discului de vinil pe ritmul muzicii ) este o aparitie relativ recenta daca ar fi sa o raportam la istoria muzicii, ea datand de pe la inceputul anilor 80, cand pionierii Kool Herc sau Grandmaster Flash aveau nenumarate scandaluri cu parintii pentru distrugerea placilor din colectia familiei. Percutiile, in schimb, au aparut de cand omul si-a dat seama ca poate marca sonor si ritmat trecerea timpului. Cu toate ca intre timp percutiile au pierdut unele super-puteri, cum ar fi comunicarea cu zeii, exorcizarea demonilor sau chemarea ploilor, acestea nu au disparut, ci dimpotriva s-au dezvoltat catre sensuri mai umane, majoritatea avand legatura directa cu incantarea auzului si miscarile ritmice ale corpului. In cadrul zilelor Clujului, vom avea parte de o intersectare a celor doua arte, scratch vs percutii insemnand intalnirea a cinci scratch-dj si cinci percutionisti, pentru doua ore de sunete mai mult sau mai putin conventionale, dar cu siguranta spectaculoase si nu in ultimul rand, muzicale.

13 comentarii:

Anonim spunea...

foarte tare frate....

chic Gucci shirts spunea...

ferererfrf

Claire spunea...

You have an informative blog. I’ve learned something from it. I do have mine too www.claire-fernandez.blogspot.com... Thanks

Master spunea...

www.newchatworld.com
www.zozo-chat.com
www.wap-movie.com

Check these site for video and audio chat rooms totallyyyy freeeeeeeeeeeeeee

Explore MA spunea...

S-a lansat noul blog de arte martiale : www.blogu.lu/martialarts

Anonim spunea...

business news

Unknown spunea...

you are invited to follow my blog

Ioana spunea...

Interesant.

Anonim spunea...

Salutare,

imi place blogul tau si am sa-l introduc in lista mea de link exchange. daca doresti, poti sa folosesti si tu de pe site-ul meu cateva aplicatii interesante: generatorul automat de link scurt (asta este gadget certificat gooole), codul qr generat automat al fiecarei pagini in care il pui, pr-ul generat grafic pentru blogul tau sau orice alta aplicatie ti se potriveste de pe site-ul meu.

Intra pe http://wikitools.ro pentru a-ti alege ce aplicatii iti plac si a vedea conditiile de link exchange, care ne vor aduce la aman2 mai mult trafic.

Multa bafta

Masaj erotic Sibiu spunea...

Foarte tare.

Bogdan spunea...

statusuri

Vali spunea...

www.vrajitori.blogspot.com
www.cool-tv-hd.blogspot.com
www.carti-online-gratis.blogspot.com
www.b1tv.blogspot.com
www.statusuri-2012.blogspot.com
www.wallpapers-noi.blogspot.com

Miky spunea...

www.vrajitori.blogspot.com
www.cool-tv-hd.blogspot.com
www.carti-online-gratis.blogspot.com
www.b1tv.blogspot.com
www.statusuri-2012.blogspot.com
www.wallpapers-noi.blogspot.com