joi, 15 martie 2012

Indjstione - woman

Indjstione - woman

2 comentarii:

Unknown spunea...

Salut,

Ma numesc Alex Chiorean si te contactez in numele echipei Omu’ si Libelula. Site-ul omusilibelula.ro va fi lansat pe 5 februarie 2013 si va avea ca scop promovarea si incercarea de a forma o comunitate de romani talentati, iubitori de arta si de frumos, oameni care scriu, pozeaza, picteaza, canta, compun, etc. De asemenea se adreseaza si oamenilor care apreciaza toate acestea si vor sa isi cunoasca propriile valori nepromovate, nestiute, oameni care apreciaza creatia si frumosul.

Te contactez pentru a-ti propune sa faci parte din aceasta comunitate in formare. Cum poti face aceasta ? Simplu. Noi vom scrie un articol despre tine si vom prezenta in pagini(postari) diferite creatile tale. Insa pentru aceasta vom avea nevoie de ajutorul tau. Daca esti de acord cu aparitia ta, a talentului tau si a creatiei tale intr-un articol pe site-ul omusilibelula.ro te rog sa raspunzi acestui comment la adresa de e-mail : muzica@omusilibelula.ro in care sa ne comunici decizia luata. Daca vei fi de acord sa colaborezi cu noi iti vom trimite un e-mail care va contine un document cu indicatii asupra a ceea ce am dori sa ne comunici cu privire la tine si creatia ta.

Multumim anticipat,

Echipa Omu’ si Libelula

carmen spunea...

Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html