vineri, 12 decembrie 2008

frec mente joase - le mieux



East coast vs west coast hip hop, rap european, fete mc-itze, samples din old school funk sau jazz, muzica electronica experimentala sau dubstep sunt temele pe care am le-am abordat in 2008 in fiecare marti seara in LaGazette. E firesc ca la sfarsit de an sa aibe loc o retrospectiva (de fapt e pentru a masca lipsa de inspiratie momentana), un the best of, cu cele mai bune dintre cele mai bune ( ca intr-un concurs de miss pentru pornstars). Frecventzejoase a reusit sa castige licitatia pentru obtinerea serii de marti, dupa o lunga lupta impotriva unui grup de iehovisti pistruiati, a unei asociatii pentru drepturile celor cu nume de familie ridicole (ex Curca, Buca, Laba, Bounegru, Blegu, Sulica, Roadevin, Stricatu, Botderata, Regulatu samd...) si a fan-clubului Iosif Sava.
Privind inapoi, cu ochii mai mult inchisi, nu vedem mare lucru, deci putem doar spera ca serile au facut placere celor prezenti si prezente(sau mai nou ascultatorilor in streaming) , si mai promitem ca vom continua atat timp cat ne mai tine entuziasmul neconditionat prea mult de avantajele materiale, entuziasm fara de care orice forma de exprimare artistica isi pierde sensul si veridicitatea.

Later edit : Ok ne-ati prins, toata tarasenia pseudo-intelectuala de mai sus e vorbarie goala, de fapt vom continua atata timp cat vor fi fete care sa isi miste lasciv componentele in fata pupitrului .. We do it all 4 da nookie !!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

citind cu ochii toate acestea isus c. a luat pistolul mostenit de la tatal lui imaginar care mai avea doar un cartus...de HP, magenta; si-l baga in gura obisnuit cu asta dintr-o viata posterioara...inainte as apese tragaciul bolborosi ceva dar nu s-a inteles nimic din cauza tevii care a infundat-o cu saliva...ca un ultim gest si-a facut o cruce mare din pal melaminat...a tras cocoselul...a pus mana pe tragaci...si...pac.

autobiografia lui isus c. o puteti gasi in librarii.