luni, 23 august 2010

massmedia - bassmediash







nu stiu daca optimismul sau disperarea ma face sa fiu increzator ca totusi vom mai avea parte de cel putin inca o luna de soare si cer senin, pentru ca in luna iunie vara ne-a cam fentat si s-a ascuns dupa nori, aruncandu-ne doar priviri fugitive printre tonele de averse care ne-au stricat toate planurile de vacanta la iarba verde dupa care tanjeam cu atata ardoare. si daca va mai tine cu noi timpul, promit inca o adunare pe dealurile de pe langa medias, undeva la jumatatea lui septembrie, sa fim siguri ca pomii fructiferi vor da roadele necesare supravietuirii unui weekend de bubuiala maxima in mediul nostru natural.
in viitorul mai apropiat insa, mai precis la sfarsitul acestei saptamani, mai dam o tura prin prohibition pub, un(icul) loc unde am gasit o sonorizare destul de solida si un mangement atat de deschis la minte incat sa promoveze muzica underground si la Medias, unde am vazut ca public exista si este de altfel destul de entuziast la asemenea manifestari.
so, direct din Cluj Zoo(sau mai degraba din gradina botanica), Dan Aga, Indjstione si Electroclown intampinati acolo de Raw Mellow cu paine si sare de baie, vor lua situatia in mana (sau peste picior), si vor jongla cu sunete autohtone sau din import, oficiale sau de contrabanda, cu timbru sau fara(sau cu jumatate de timbru).
vom face introducerea cu aproximativ 100 de minute de pure live session, pentru ca putem, iar apoi vom avea un dj set mai special, pentru ca va fi de fapt un semi battle, Indjstione vs Electroclown, vinil vs cd, Medias vs Braila, Ion vs Gheorghe, vipera vs cobra samd. Castigatorul se va califica mai departe la concursul de caiac canoe sub gheata care se va desfasura la iarna dupa ce ingheata raul Tarnava Mare. Deci va asteptam in numar cat mai rotund, unu cate unu sau cate doi de mana in grup organizat, pentru o seara delicioasa in care veti face multe lucruri pe care le veti uita a doua zi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

*****
bravo baietii
multa dragoste de la bucuresti

Anonim spunea...

dupa teknival prinde bine asta
i we be there
isus prajitu' :)

indjsti-one spunea...

shhh, nu mai zi la nimeni ca ai fost la teknival, ca o sa-ti ceara suveniruri, iconitze medalioane insigne d'astea...