miercuri, 19 noiembrie 2008

Cherchez la femme - live on http://www.midnights.ro/cameraportocalie.m3u



In spatele fiecarui barbat important se afla o femeie,se spune...Asta bineinteles daca barbatul nu e homosexual pasiv, caz in care s-ar schimba datele problemei...

Si tot contrar proverbului, mai ales in ultimele decenii, ele, adica femeile, s-au cam saturat sa stea in spatele lor, adica al barbatilor, incercand in fel si chip sa isi faca recunoscuta independenta pe toate planurile existentei. Punand mana fiecare pe ce a putut, de la volanul masinii, pistolul semiautomat sau sticla de vodca pana la tastatura calculatorului sau bisturiul chirurgului, fetele au demonstrat nu o data ca se pot ridica la, si pe alocuri deasupra nivelului reprezentantilor sexului tare, care a devenit moale in multe din aceste confruntari.

Marti 25 nov de la ora 22:00 ne vom ocupa de cele care au tinut strans microfonul si nu s-au lasat pana nu si-au scuipat pasurile pe beaturi sacadate.Vom trece prin rapul politic a lui Sista Soulljah de la Public Enemy, cel umano-social a lui Queen Latifah, gangsta rapul lui Boss, afrocentrismul lui Erykah Badu, sentimentalismul lui Lauryn Hill sau porno-rap a la Foxy Brown si Lil'Kim. Nu vor lipsi nici Bahamadia, MC Lyte, What What, Missy Elliot, Esthero, Yarah Bravo, Sarah Jones si multe alte reprezentante care se "reprezinta" . Pussy power all the way baby !!

Un comentariu:

Anonim spunea...

word! brilliant music... constanta in the hooooouuuseeee!