joi, 6 noiembrie 2008

Jam Forrest, Jam !!!!





Notiunea de jamsession a fost cel mai des folosita in sedintele de jazz, unde diversi muzicieni, instrumentisti sau vocalisti, incercau sa-si intersecteze ideile muzicale prin improvizatii de cele mai multe ori fara o pregatire in prealabil, spre deliciul celor prezenti la manifestarile in cauza. In sambata de 15 noiembrie,incepand cu ora 19:30, La Gazette va gazdui un asemenea eveniment, in care capete din lumea hip hop, electronic, trip hop, punk, jazz, turntablism sau muzica clasica isi vor arunca ingredientele intr-un gem de portocale mecanice. Maestrul Kubrik ne va sustine cu imagini din A Clockwork Orange care vor fi proiectate pe toata durata intamplarii.Sunetele vor fi produse de Raw Mellow, hard beat boxing from Medias, Mundi, rhymer from Rotterdam, Vandal Lentov mcing and scratching, Mishu(ex Los Pogos) la bass, Julian Morris din Constanta la baterie si chitara electrica, Ego Scenic din Bucuresti (http://www.myspace.com/egoscenic), dar nu ne vom opri aici, orice participare a celor prezenti care vor sa " se bage" ca sa "bage" e binevenita. Toata galagia va fi transmisa live pe www.cameraportocalie.uv.ro, ca sa ne asculte si parintii sau prietenii din armata.Dupa "show", vor urma cativa dj cu par pe piept care vor mixa la bustul gol in spate, spre deliciul amatorilor de 70's porn.Si free cookies pentru cei care vin devreme. Piss and love!!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Suna chiar foarte bine :D..ma bucur ca sa organizeaza si altceva decat just mixin'acelasi gen de muzica on and on..de cativa ani buni incoace,valurile marii si turma de oi :)))....we need funk,soul,blues,jazz,hip hop,turntablism,trip hop..avem nevoie de eventuri de genu asta cat mai multesi cat mai diversificate....oricum big up ptr frecvente joase si ptr noul val de evenimente la care au dat nastere :D..iupiii..let's jam :D

Anonim spunea...

dance, dance, dance, dance to the radio...

o sa va ascult online. imi pare f rau ca nu pot sa ajung. sper ca evenimentul sa fie pe masura energiei consumate.

pace!

Anonim spunea...

big up din germania. exista anumite eventuri in ro care pur si simplu surclaseaza lumea °alternativa° de aici din tara lui nietzsche.... bravo bravo..:)

Praf Daddy spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Praf Daddy spunea...

Suna extraordinar mai ales atunci cand ii si cunosti pecei care o sa interpreteze. O sa ma straduiesc sa semnez condica si sa imi trec in memorie o noua si de neuitat amintire :))

Anonim spunea...

deabea asteptam cu totii!!!
iupiiiii!!!

isus c. & friendz.../

indjsti-one spunea...

un update - din motive intemeiate egoscenic nu va fi cu noi deseara , iar proiectiile vor fi oferite de dis-organ-ized. la intrare vom pune un recipient pe care va fi scris "oferta libera",deci cine are si isi permite sau crede ca merita ofera, cine nu nu, va rugam doar daca puneti bilete de autobuz sa nu fie compostate.se mai accepta:chiloti de dama tetra(purtati),bigudiuri,OCBuri,masele de minte sau yeni japonezi.